lördag 5 juni 2010

Då har vi varit i Sexdrega på working finalen... ja va ska man säga... Fame tog en 4e placering (78 poäng) på dagens deltävling och i cupen blev det en 2 a placering på 229 poäng sammanlagt.

station 1: Här var det 2 enkelmarkeringar ( 7 poäng) hmm jaja hon fick in båda men denna station visade sig vara den svåraste som man trodde från början skulle vara den lättaste... många hundar här hade problem även elithundarna.. vittringen försvann i snårskogen...

Station 2: Här var det 2 vatten markeringar som gick på hörsel och skott bara ( 16 poäng) .. man såg inte ner slaget.. första markeringen var först skott sedan kast ... långt avstånd ut till vattnet. men Fame flög rakt i och kom in med apporten.. andra markeringen var bara ett kast ... även här rakt ut och in kom Fame.. det vi missar på är avlämningarn.. hon släpper och skakar sig innan hon plockar upp den igen och lämnar in den.

Station 3: Här var det en enkelmarkering (20 poäng) Såg att hon hoppade där ute över tuvorna ..men fattade inte vad hon hoppade över..men rakt ut och in kom hon.. sen fick jag reda på varför hon hoppat så *S* du har en känguru sa skytten och domaren :)) Jodå Fame hade hoppat rakt över diket och plockat in dummyn och sen samma hopp över igen och in till mig.

Station 4: Här var det 2 enkelmarkeringar på vatten (16 poäng) flög rakt ut i vattnet och kravlade sig upp för den branta sluttningen båda gångerna... men som sagt släpper och skakar sig så detta får vi lägga in lite träning på.

station 5: markering / linjetag (19 poäng) rakt ut på markeringen och in med den.. sen var det en markering ut till samma ställe .. rakt ut och in med den... var ngt i början därför hon inte fick fullt men det hängde på håret sa domaren :)


Summa av dagen blev 78 poäng och på det knep vi en 4e placering på dagens deltävling


Har en trött tjej här hemma och jag somnar säkert snart här oxå.. ha en fortsatt bra lördagskväll






Inga kommentarer: