lördag 10 juli 2010

en varm och solig helg

I går lördag så ringde telefonen vid 8.00... det var sonens pappa som sa att de är strax hos mig *opps* hade inte en aning att sonen skulle komma hem idag men det gör inget för roligt att han kommer hem igen efter 2 veckor hos sin pappa. 5 minuter senare så dundrar de in här genom dörren med en ny dator igen *S* ja dessa data killar :) Vi tog sen en snabb fika innan Xet åkte hem igen för att jobba, ska visst till Singapor och jobba snart igen...tror det var om 2 veckor han sticker igen och är borta 2-3 veckor i stöten...

Sen ringde mamma och hörde om jag skulle följa med att plocka lite jordgubbar? sagt och gjort slängde på mig shorts och ett linne och drog borsten genom håret och sen upp i en hästsvans... strax därefter kom mamma och hämtade mig så åkte vi till Svenljunga för att plocka varsin hink med gubbar... vilka stora fina gubbar det var och smakade utsökt gjorde de oxå där i landet, för provsmaka var man ju tvungen att göra *S* Inom en halvtimme så var vi färdiga för att åka hem med varsin 10 liters hink...Hem och rensa massa gubbar och åka och handla lite för socker hade jag ju inte hemma så det räckte... Så gott det luktar när man kokar jordgubbssylt.. så nu har vi sylt så vi klarar oss ett tag framåt :)

På kvällen blev det grillning i det fina vädret som är... varmt är det så några gånger under dagen fick man gå bort till dammarna så hundarna fick svalka sig med ett gott bad... ser så roligt ut när Isiss simmar för han blir inte blöt över ryggen..som Henke sa han ser ut som en mohenkan *S*.

Mailade SSRK småland och undrade lite över workingtestet som jag hört ska gå runt Mullsjö nu den 25 Juli... fick tbx att jag skulle kontakta en person och letade upp hennes nummer och slog en pling till henne.. Hon blev jätte glad när man hörde av sig och undrade hur jag fått reda på detta och om jag kunde sprida det vidare :) självklart .. så jag fick hennes mail adress samt hemsidan sär man kunde anmäla sig till workingtestet.. så nu e jag och Fame anmälda dit.. mailade Annika om detta så nu har även hon anmält sig dit och tackade för att jag tagit reda på hur man anmälde sig det =))

1 kommentar:

www.segerstorpshundar.se sa...

Tack för grattiset:) Inte dumt med alla jordgubbarna. Synd bara att det är så tråkigt att rensa... Vad roligt att det går så bra med jakten. Ni är verkligen kanonduktiga! Vi håller tummar och tassar för er på wt. Ha det gott! Kram